Arad, Romania
25°
Mostly Cloudy

SURSE: 1,51 mg/l, alcoolemia judecătorului care a tamponat două maşini

Cu două săptămâni în urmă, pe o stradă din Bujac, un judecător al Tribunalului Arad a lovit două maşini parcate pe marginea drumului. Poliţiştii lau dus la spital unde medicii i-au luat probe de sânge. Rezultatul a confirmat spusele martorilor. Magistratul abia de se putea ţine pe picioare. Cu o alcoolemie de 1,51, acesta se va alege cu dosar penal. Toate actele au fost deja înaintate Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, instituţia abilitată să cerceteze magistraţi. Rămâne de văzut ce decizie va lua şi CSM în acest caz.

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

Barbatul are 49 de ani şi a fost ridicat în urma unor percheziţii  Poliţiştii aveau probe materiale împotriva lui, inclusiv probe ADN. Aseară, . . .

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit . . .

Pompierii au fost alertaţi, în jurul orei 5, în această dimineaţă. Au intervenit cu mai multe autospeciale, inclusiv cu una pentru intervenţie . . .

  Din cauza caniculei, rezerva de apă este insuficientă. La Bocsig, cisterna primăriei a fost pozată de un angajat al societăţii locale . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Iată care este programul stabilit de Liga Profesionistă de Fotbal în colaborare cu deținătorii drepturilor TV pentru prima etapă a Superligii: Meciurile . . .

Meteorologii au emis un cod portocaliu de caniculă pentru județul Arad, valabil miercuri, 10 iulie 2024. Se așteaptă temperaturi maxime cuprinse între . . .

  Fugarii  au fost descoperiţi,  în remorcă, în timpul unui control de rutină. Aveau la ei sticle cu apă ca să reziste temperaturilor ridicate . . .