Arad, Romania
23°
Clear

Tabăra Moneasa, investiții

Consiliul Județean a introdus în patrimoniul propriu cea mai nouă investiție de la tabăra școlară de la Moneasa. Construirea unui totem de prezentare, construirea aleilor pe tot cuprinsul taberei și amenajarea spațiului verde au fost lucrările realizate la Tabăra Moneasa, valoarea întregului proiect ridicându-se la 690.882 lei.

„Această investiție, de la Tabăra din Moneasa, confirmă interesul nostru pentru asigurarea unor condiții cât mai bune în acest domeniu, al recreării și petrecerii timpului liber de către copii și tineri. Aradul are printre cele mai moderne tabere școlare din România, cele de la Căsoaia și de la Moneasa. Iar ambiția noastră nu se oprește aici: dorim să înființăm încă o tabără școlară în județ, la Săvârșin”, a precizat Ionel Bulbuc, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

Solicitările pentru cazarea la taberele arădene sunt imense, iar gradul de ocupare din acest an se apropie de maxim.

Distribuie acest articol

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

 70 la sută din cultura de porumb din Nădlac, unde găsim unul din cele mai bune pământuri din ţară, este uscată. Căldura, . . .

  Incendiul a izbucnit imediat după ciocnirea autotrenului, încărcat cu cereale,  cu o autoutilitară,pe DN7. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise . . .

Intervenție deosebită în sala de operații a Secției Clinice Chirurgie și Ortopedie Pediatrică! Medicii au intervenit chirurgical pentru a extirpa o tumoră, . . .

Cel mai important eveniment sportiv al planetei Jocurile Olimpice de vară vor începe peste câteva zile și va fi găzduit de capitala . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Conferinţa de presă, organizată , astăzi de IPJ Arad, a fost, poate nu întâmplător, despre cazul fostului purtător de cuvânt, Lorena Radu, . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .