UPDATE Tânăr de 17 ani, rănit la o cursa de drag racing pe Aeroport. Starea lui este stabilă

UPDATE

După ce a fost evaluat de medicii din Arad, care au constatat ca nu are leziuni la coloană, ci un traumatism serios la cap, tânărul a fost trimis la spitalul din Timişoara. Acolo a fost operat de urgenţă, pentru ai fi inlăturat cheagul de sânge de pe creier. De asemenea, in urma incidentului, adolescentul are si multiple fracturi de vertebre.  Băiatul este din Buzău, dar trăieşte in Timişoara şi se întreţine singur. Mama sa este plecată, la muncă, in Spania.

 

Știrea inițială

Adolescentul a fost grav rănit de o copertină, smulsa de vânt. Cel mai probabil rafala a fost provocată de turaţia unui camion ce transporta un motor cu reacţie si care avea o forţă de 64.000 de cai putere. Mai exact, e puterea unui motor de avion sau rachetă.  Suflul a ridicat copertina in aer si a aruncat-o la pământ. Cei aflaţi în apropiere au reuşit sa fugă, nu şi băiatul de 17 ani. E suspect de fractură de coloană. A fost preluat de SMURD şi, cel mai probabil, va fi transportat la spitalul din Timişoara. Competiţia Drag Racing a fost organizată in incinta Aeroportului şi a fost una privată. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare  corporală din culpă.

 

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

 70 la sută din cultura de porumb din Nădlac, unde găsim unul din cele mai bune pământuri din ţară, este uscată. Căldura, . . .

  Incendiul a izbucnit imediat după ciocnirea autotrenului, încărcat cu cereale,  cu o autoutilitară,pe DN7. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise . . .

Intervenție deosebită în sala de operații a Secției Clinice Chirurgie și Ortopedie Pediatrică! Medicii au intervenit chirurgical pentru a extirpa o tumoră, . . .

Cel mai important eveniment sportiv al planetei Jocurile Olimpice de vară vor începe peste câteva zile și va fi găzduit de capitala . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Conferinţa de presă, organizată , astăzi de IPJ Arad, a fost, poate nu întâmplător, despre cazul fostului purtător de cuvânt, Lorena Radu, . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .