Arad, Romania
21°
Fair

Tânăr reținut pentru deținere de droguri și conducerea sub influența băuturilor alcoolice și a unor substanțe interzise

În data de 09 mai,  polițiștii Biroului Autostradă A1 Deva- Nădlac au fost sesizați  cu privire la faptul că la nodul rutier A1 cu A6, km 458, ar fi avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, conducătorul autoturismului continuându-și deplasarea pe A6 înspre municipiul Lugoj.
Având în vedere cele sesizate, polițiștii s-au deplsat de urgență la fața locului, iar în urma verificărilor efectuate au reușit oprirea și identificarea conducătorului autoturismului, respectiv un tânăr, în vârstă de 27 de ani. Tânărul a fost oprit la ieșirea de pe A6 înspre Centura Lugoj.
În urma testării acestuia cu aparatul etilometru, a rezultat o valoare de *0,59 mg/l* alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, în urma testării cu aparatul din dotare a tânărului, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. El a fost condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice.
Totodată, în urma efectuării controlului în interiorul autoturismului condus de către tânăr a fost găsită o pungă ce conținea substanțe vegetale susceptibile de a produce efecte psihoactive.
Acestea au a fost ridicate și sigilate, fiind înaintate către Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara pentru continuarea cercetărilor.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive, precum și “ deținere de droguri în vederea consumului”. În urma probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din Caraș-Severin.

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

 70 la sută din cultura de porumb din Nădlac, unde găsim unul din cele mai bune pământuri din ţară, este uscată. Căldura, . . .

  Incendiul a izbucnit imediat după ciocnirea autotrenului, încărcat cu cereale,  cu o autoutilitară,pe DN7. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise . . .

Intervenție deosebită în sala de operații a Secției Clinice Chirurgie și Ortopedie Pediatrică! Medicii au intervenit chirurgical pentru a extirpa o tumoră, . . .

Cel mai important eveniment sportiv al planetei Jocurile Olimpice de vară vor începe peste câteva zile și va fi găzduit de capitala . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Conferinţa de presă, organizată , astăzi de IPJ Arad, a fost, poate nu întâmplător, despre cazul fostului purtător de cuvânt, Lorena Radu, . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .