Tânărul, ce a reușit să scape de flagrant, propus pentru arestare preventivă în lipsă

 Tânarul de 20 de ani a reuşit , ieri, să spargă, cu maşina, blocada poliţiştilor, şi a dispărut fără urmă.  Era filat de poliţişti, pentru că vanduse, de mai multe ori, cantităţi mici de droguri unui ofiţer sub acoperire. Acesta i-a cerut o cantitate mai mare de drog , in valoare de 28.000 lei, aşa că tânărului urma să i se organizeze un flagrant.  Mai multe maşini de poliţie, neinscripţionate, şi cu poliţişti in civil, se aflau în zona în care  ofiţerul sub acoperire urma să se intâlnrască cu dealerul. Doar că acesta, disperat să scape, a lovit maşinile Direcţiei de Operaţiuni speciale şi a fugit. A abandonat maşina, pe o stradă din Grădişte,  şi a dispărut fără urmă. Este căutat incă de ieri, fără rezultat, deocamdată. Procurorii DIICOT au cerut unui magistrat, emiterea unui mandat de arestare preventivă, în lipsă, pe numele lui.  Şi pentru ceilalţi doi complici, o fată şi un băiat, reţinuţi incă de ieri,  procurorii cer mandate de arestare preventivă.

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

 70 la sută din cultura de porumb din Nădlac, unde găsim unul din cele mai bune pământuri din ţară, este uscată. Căldura, . . .

  Incendiul a izbucnit imediat după ciocnirea autotrenului, încărcat cu cereale,  cu o autoutilitară,pe DN7. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise . . .

Intervenție deosebită în sala de operații a Secției Clinice Chirurgie și Ortopedie Pediatrică! Medicii au intervenit chirurgical pentru a extirpa o tumoră, . . .

Cel mai important eveniment sportiv al planetei Jocurile Olimpice de vară vor începe peste câteva zile și va fi găzduit de capitala . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .

Un tanar de 32 de ani, internat in sectia de psihiatrie a spitalului judetean, de pe strada Miron Costin, a profitat de . . .