Arad, Romania
24°
Partly Cloudy

Târgul de Paști, organizat pentru prima dată în Piața Catedralei din Arad, va fi deschis încă o săptămână, mai exact până în 12 mai

Programul de funcționare va fi ca și până acum, zilnic, între orele 12.00 – 23.00. Târgul este structurat pe trei module, unul în care comercianții oferă spre comercializare produse specifice sărbătorilor, de la artizanat la cadouri și suveniruri, o zonă de food, cu produse tradiționale, mix-grill-uri, burgeri, langoși, prăjituri, vinuri și alte deseruri și o zonă destinată copiilor, cu carusel și ateliere de creație. În jur de 40 de comerciați sunt prezenți, la ediția din acest an a Târgului de Paști din Piața Catedralei.

Distribuie acest articol

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit . . .

Pompierii au fost alertaţi, în jurul orei 5, în această dimineaţă. Au intervenit cu mai multe autospeciale, inclusiv cu una pentru intervenţie . . .

  Din cauza caniculei, rezerva de apă este insuficientă. La Bocsig, cisterna primăriei a fost pozată de un angajat al societăţii locale . . .

Cei 80 de copii, cu vârste cuprinse intre 3 şi 18 ani au fost o săptamână la mare. Era pentru toţi prima . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Iată care este programul stabilit de Liga Profesionistă de Fotbal în colaborare cu deținătorii drepturilor TV pentru prima etapă a Superligii: Meciurile . . .

Meteorologii au emis un cod portocaliu de caniculă pentru județul Arad, valabil miercuri, 10 iulie 2024. Se așteaptă temperaturi maxime cuprinse între . . .

  Fugarii  au fost descoperiţi,  în remorcă, în timpul unui control de rutină. Aveau la ei sticle cu apă ca să reziste temperaturilor ridicate . . .