Termeni și Condiții

1. Acceptarea Termenilor și Condițiilor

1.1. Accesând sau utilizând în orice fel site-ul HOT ARNEWS.ro (denumit în continuare “Site-ul”), vă exprimați acordul cu Termenii și Condițiile prezenți. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm să nu utilizați acest Site.

2. Utilizarea Site-ului

2.1. Utilizarea Site-ului este destinată exclusiv pentru uz personal și non-comercial. Nu aveți dreptul să copiați, modificați, distribuiți, vindeți sau exploatați în orice alt mod conținutul sau designul Site-ului fără permisiunea scrisă prealabilă a administratorilor.

2.2. Sunteți de acord să nu utilizați Site-ul în niciun fel care ar putea cauza daune, dezactivări sau alte probleme în funcționarea acestuia sau în accesul altor utilizatori la acesta.

3. Conținutul Site-ului

3.1. Site-ul poate conține conținut generat de utilizatori, cum ar fi comentarii la articole. Nu sunteți de acord să furnizați conținut care este ilegal, defăimător, obscen, amenințător, pornografic, răufăcător sau care încalcă în alt mod drepturile de proprietate intelectuală sau alte drepturi ale altor persoane.

3.2. Ne rezervăm dreptul de a elimina sau modifica orice conținut generat de utilizatori care încalcă acești Termeni și Condiții sau care este considerat inadecvat din alte motive.

4. Drepturile de autor

4.1. Toate drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală asupra conținutului și materialelor de pe Site sunt deținute de noi sau de licențiatorii noștri. Nu aveți dreptul să utilizați, să copiați sau să distribuiți în niciun mod conținutul sau materialele de pe Site fără permisiunea noastră scrisă prealabilă.

5. Limitarea răspunderii

5.1. Site-ul este furnizat “așa cum este” și “conform disponibilității”. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru daunele directe, indirecte, accidentale, speciale sau punitive care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Site-ul.

6. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

6.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment și fără notificare prealabilă. Orice modificări vor intra în vigoare imediat după publicarea acestora pe Site. Utilizarea continuă a Site-ului după modificarea Termenilor și Condițiilor reprezintă acceptarea dvs. a acestor modificări.

7. Legislația aplicabilă

7.1. Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de și vor fi interpretate în conformitate cu legile din România.

8. Contact

8.1. Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: contact@hotarnews.ro.