Arad, Romania
21°
Fair

Toată comuna Vladimirescu îi ţine pumnii lui Denis Man. Îl cunosc de mic, de când bătea mingea pe uliţele comunei

Părinţii şi bunica lui Denis Man, atacant acum la Parma, şi aflat cu echipa naţională  în Germania, trăiesc in Vladimirescu. Aici a făcut Denis primii paşi in fotbal. Cristian Sculici, primul său antrenor, spune ca Denis îi adice aminte de fotbalistul generaţiei 90, Adrian Ilie, de picior stâng. Era un copil ambiţios, care promitea de mic. Chiar dacă a avut momente de cumpănă, lea trecut cu ajutorul tatălui său. Denis a crescut foarte mult. După ce a plecat de la UTA, apoi la FCSB, acum in Italia şi la echipa naţională. Sper ca Denis să facă diferenţa în meciul cu Belgia, mai spune fostul său antrenor. Bunica lui Denis plânge la fiecare meci. Maria Iana, bunică “ Mă rog pentru el să fie cel mai bun. E un copil foarte cuminte. Nu bea, nu fumează. Era micuţ când a început.6 ani avea” De altfel, toţi vecinii fotbalistului sunt mândrii de el. Îşi amintesc cum bătea mingea la stradă şi făcea gălăgie. Nici prin cap nu le trecea ca va ajunge fotbalistul care este astăzi. Cu toţii speră la o victorie în meciul cu Belgia pentru a sărbători in stradă.

sursa foto Luca Amedeo Bizzarri/ Getty Images

 

 

 

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

 70 la sută din cultura de porumb din Nădlac, unde găsim unul din cele mai bune pământuri din ţară, este uscată. Căldura, . . .

  Incendiul a izbucnit imediat după ciocnirea autotrenului, încărcat cu cereale,  cu o autoutilitară,pe DN7. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise . . .

Intervenție deosebită în sala de operații a Secției Clinice Chirurgie și Ortopedie Pediatrică! Medicii au intervenit chirurgical pentru a extirpa o tumoră, . . .

Cel mai important eveniment sportiv al planetei Jocurile Olimpice de vară vor începe peste câteva zile și va fi găzduit de capitala . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Conferinţa de presă, organizată , astăzi de IPJ Arad, a fost, poate nu întâmplător, despre cazul fostului purtător de cuvânt, Lorena Radu, . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .