Ultima oră! UPDATE 2 Spargere la bijuteria Iosa!

UPDATE 2

Vitrina magazinului de bijuterii era securizată. Se pare că hoții, care aveau fețele acoperite, s-au mișcat extrem de rapid, sub 1 minut a durat totul, deoarece sistemul de alarmă s-a declanșat rapid iar firma de pază a ajuns foarte repede la fața locului.

UPDATE  1

Din primele cercetări la fața locului, se pare că hoții au spart vitrina magazinului, au pătruns înauntru și au plecat cu o cantitate mare dintre bijuteriile care erau expuse. La un prim calcul, reprezentanții magazinului estimează că paguba se ridică la 70000 Ron.

Știrea inițială:

Sistemul de alarmă s-a declanșat în această dimineață în jurul orei 7. La sosirea rapidă la fața locului a formei de pază, vitrina magazinului de bijuterii era spartă. Nu se știe deocamdată ce au furat hoții. Polițiștii sunt acum la fața locului și vor vizualiza și imaginile de pe camerele de supraveghere.

 

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

 70 la sută din cultura de porumb din Nădlac, unde găsim unul din cele mai bune pământuri din ţară, este uscată. Căldura, . . .

  Incendiul a izbucnit imediat după ciocnirea autotrenului, încărcat cu cereale,  cu o autoutilitară,pe DN7. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise . . .

Intervenție deosebită în sala de operații a Secției Clinice Chirurgie și Ortopedie Pediatrică! Medicii au intervenit chirurgical pentru a extirpa o tumoră, . . .

Cel mai important eveniment sportiv al planetei Jocurile Olimpice de vară vor începe peste câteva zile și va fi găzduit de capitala . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Conferinţa de presă, organizată , astăzi de IPJ Arad, a fost, poate nu întâmplător, despre cazul fostului purtător de cuvânt, Lorena Radu, . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .