Arad, Romania
21°
Fair

Un caz de raie, la un elev de la un liceu cunoscut – cazurile ar putea fi mai multe, crede DSP

In acest moment,nu se cunoaste sursa infectarii.  Daca au mai fost si alti elevi infectati, acestia s-au tratat in cabinete private iar diagnosticul a fost mascat, cel mai probabil de rusine. Elevul cu scabie a fost depistat in timpul  unui traij , de rutina, in scoala. Raia se transmite foarte usor, mai ales in aglomeratii, cum este scoala, prin contact direct al pielii. DSP Arad nu a gasit, deocamdata, sursa infectarii, se iau in calcul mijloace de transport, sali de fitness, magazine aglomerate.  Imediat dupa depistarea cazului, liceul a fost dezinfectat si deratizat. Cazurile de scabie in scoli, nu sunt o noutate, dar este primul inregistrat in ultimii ani.

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

 70 la sută din cultura de porumb din Nădlac, unde găsim unul din cele mai bune pământuri din ţară, este uscată. Căldura, . . .

  Incendiul a izbucnit imediat după ciocnirea autotrenului, încărcat cu cereale,  cu o autoutilitară,pe DN7. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise . . .

Intervenție deosebită în sala de operații a Secției Clinice Chirurgie și Ortopedie Pediatrică! Medicii au intervenit chirurgical pentru a extirpa o tumoră, . . .

Cel mai important eveniment sportiv al planetei Jocurile Olimpice de vară vor începe peste câteva zile și va fi găzduit de capitala . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Conferinţa de presă, organizată , astăzi de IPJ Arad, a fost, poate nu întâmplător, despre cazul fostului purtător de cuvânt, Lorena Radu, . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .