Arad, Romania
23°
Clear

Un echipaj SMURD va staționa permanent în vama Nădlac II

În perioada verii, fluxul de persoane care tranzitează Vama Nădlac crește considerabil, ceea ce sporește riscul apariției incidentelor medicale. Pentru a răspunde prompt și eficient oricărei situații de urgență medicală, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad a operaționalizat un echipaj SMURD în această locație strategică.
În acest sens, în perioada 21 iunie – 15 septembrie 2024, Detașamentul de Pompieri Arad va disloca un echipaj SMURD de prim ajutor la Vama Nădlac – PTF Nădlac II. Astfel, se va asigura un răspuns medical rapid și eficient în cadrul punctului de trecere a frontierei. Echipajul SMURD, format din paramedici și o ambulanță tip B2 va fi prezent 24 de ore din 24, pe toată durata perioadei menționate.
Această măsură are drept obiectiv principal creșterea siguranței cetățenilor care tranzitează vama și reducerea timpului de răspuns în cazul producerii unor urgențe medicale.

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

 70 la sută din cultura de porumb din Nădlac, unde găsim unul din cele mai bune pământuri din ţară, este uscată. Căldura, . . .

  Incendiul a izbucnit imediat după ciocnirea autotrenului, încărcat cu cereale,  cu o autoutilitară,pe DN7. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise . . .

Intervenție deosebită în sala de operații a Secției Clinice Chirurgie și Ortopedie Pediatrică! Medicii au intervenit chirurgical pentru a extirpa o tumoră, . . .

Cel mai important eveniment sportiv al planetei Jocurile Olimpice de vară vor începe peste câteva zile și va fi găzduit de capitala . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Conferinţa de presă, organizată , astăzi de IPJ Arad, a fost, poate nu întâmplător, despre cazul fostului purtător de cuvânt, Lorena Radu, . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .