Arad, Romania
25°
Mostly Cloudy

Un sfert din procesele verbale predate BEJ Arad au fost greşit întocmite. Cozi si oameni obositi şi resemnaţi

Sute de preşedinţi ai secţiilor de votare din judeţ aşteaptă, încă de azinoapte, să predea sacii cu buletinele de vot. Nu sau odihnit de peste 24 de ore, aşa că unii au adormit pe scaunele din Sala Polivalentă.  E foarte greu, spune locţiitorul unui preşedinte de secţie, mia lăsat cineva nişte biscuiţi, nu prea mai am apă..Sunt trează de ieri de la cinci”  Un sfert din procesele verbale, care sunt preluate de BEJ, au fost întocmite greşit, precizează Virgiliu Bradin, locţiitorul preşedintelui BEJ Arad. “Sperăm să terminăm în seara asta numărătoarea pentru europarlamentare, dar abia mâine seara vom finaliza, probabil, numărătoarea pentru consiliul judeţean”. Predarea sacilor cu voturi se va prelungi si ea până spre seară.

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

Barbatul are 49 de ani şi a fost ridicat în urma unor percheziţii  Poliţiştii aveau probe materiale împotriva lui, inclusiv probe ADN. Aseară, . . .

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit . . .

Pompierii au fost alertaţi, în jurul orei 5, în această dimineaţă. Au intervenit cu mai multe autospeciale, inclusiv cu una pentru intervenţie . . .

  Din cauza caniculei, rezerva de apă este insuficientă. La Bocsig, cisterna primăriei a fost pozată de un angajat al societăţii locale . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Iată care este programul stabilit de Liga Profesionistă de Fotbal în colaborare cu deținătorii drepturilor TV pentru prima etapă a Superligii: Meciurile . . .

Meteorologii au emis un cod portocaliu de caniculă pentru județul Arad, valabil miercuri, 10 iulie 2024. Se așteaptă temperaturi maxime cuprinse între . . .

  Fugarii  au fost descoperiţi,  în remorcă, în timpul unui control de rutină. Aveau la ei sticle cu apă ca să reziste temperaturilor ridicate . . .