Arad, Romania
24°
Partly Cloudy

Unde puteti duce medicamentele expirate

Începând de miercuri, 15 mai, Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad pune la dispoziția cetățenilor un punct de colectare a deșeurilor provenite de la medicamentele expirate sau neutilizate. Punctul de colectare va fi funcțional în incinta sediului central al SCJU Arad din strada Andrenyi Karoly nr 2-4, lângă Serviciul Tehnic-Administrativ și va fi deschis cetățenilor în fiecare zi de miercuri, între orele 09.00-11.00.Deșeurile de medicamente vor fi preluate de la cetățeni și colectate separat față de cele rezultate din activitatea medicală a spitalului, în recipiente speciale. Important de reținut este faptul că cetățenii vor putea preda medicamente cu termenul de valabilitate depășit, cu ambalaje deteriorate, reziduuri de medicamente sau medicamente retrase de pe piață cu EXCEPȚIA  medicamentelor care au fost eliberate pe bază de rețete cu regim special precum cele din categoriile psihotropelor și stupefiantelor.

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit . . .

Pompierii au fost alertaţi, în jurul orei 5, în această dimineaţă. Au intervenit cu mai multe autospeciale, inclusiv cu una pentru intervenţie . . .

  Din cauza caniculei, rezerva de apă este insuficientă. La Bocsig, cisterna primăriei a fost pozată de un angajat al societăţii locale . . .

Cei 80 de copii, cu vârste cuprinse intre 3 şi 18 ani au fost o săptamână la mare. Era pentru toţi prima . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Iată care este programul stabilit de Liga Profesionistă de Fotbal în colaborare cu deținătorii drepturilor TV pentru prima etapă a Superligii: Meciurile . . .

Meteorologii au emis un cod portocaliu de caniculă pentru județul Arad, valabil miercuri, 10 iulie 2024. Se așteaptă temperaturi maxime cuprinse între . . .

  Fugarii  au fost descoperiţi,  în remorcă, în timpul unui control de rutină. Aveau la ei sticle cu apă ca să reziste temperaturilor ridicate . . .