Arad, Romania
21°
Fair

UPDATE Călătorie de coşmar cu trenul Mangalia Oradea

Locomotiva trenului a luat foc la ieşirea din gara Chişineu Criş, cu aproximativ 2 ore înainte de destinaţie. Asta după ce a plecat, aseară din Mangalia cu 110 minute întârziere, din cauza unui incendiu de vegetaţie din zonă. Pe parcurs, sau mai acumulat câteva zeci de minute de întârziere, din cauza restricţiilor de circulaţie.  Astfel incât, incendiul izbucnit in locomotivă a fost cireaşa de pe tort. Călătorii au fost nevoiţi să aştepte, în câmp, stingerea incendiului, ce se manifesta cu degajări de fum. Călătorii au primit de la CFR o jumătate de litru de apă, insuficient, tinând cont de căldura de afară. “Suntem pe drumuri de peste 20 de ore, pe canicula asta..Nu se poate aşa ceva..a mers aerul condiţionat o vreme,acum nici acesta nu mai funcţionează”, se plânge un călător. În cele din urmă, trenul a fost tractat în gara Chişineu Criş, unde i s-a ataşat o locomotivă funcţională. Dupa aproape două ore de aşteptare în câmp, trenul a pornit către Oradea.

 

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

 70 la sută din cultura de porumb din Nădlac, unde găsim unul din cele mai bune pământuri din ţară, este uscată. Căldura, . . .

  Incendiul a izbucnit imediat după ciocnirea autotrenului, încărcat cu cereale,  cu o autoutilitară,pe DN7. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise . . .

Intervenție deosebită în sala de operații a Secției Clinice Chirurgie și Ortopedie Pediatrică! Medicii au intervenit chirurgical pentru a extirpa o tumoră, . . .

Cel mai important eveniment sportiv al planetei Jocurile Olimpice de vară vor începe peste câteva zile și va fi găzduit de capitala . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Conferinţa de presă, organizată , astăzi de IPJ Arad, a fost, poate nu întâmplător, despre cazul fostului purtător de cuvânt, Lorena Radu, . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .