Arad, Romania
23°
Clear

Vămi aglomerate înainte de 1 Mai

Românii au profitat de zilele libere de sărbători şi au plecat din ţară. La vama Nădlac2, polţiştii de frontieră au deschis 5 benzi pe sensul de ieşire iar personalul a fost suplimentat. Chiar şi aşa, timpii de aşteptare au depăşit 30 minute, spre disperarea şoferilor. Multi au plecat în Ungaria, de mini vacanţa de Paşte, alţii călătoresc mai departe, la copiii stabiliţi afară , care nu au mai avut concediu, în această perioada. Mai multe măsuri au fost luate în vamă, în ultimele săptămâni, pentru a schimba faţa vămii. Au fost instalate toalete ecologice şi au fost suplimentate coşurile de gunoi, pentru a crea condiţii  civilizate de călătorie, chiar şi atunci când la graniţă se formează cozi.

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

 70 la sută din cultura de porumb din Nădlac, unde găsim unul din cele mai bune pământuri din ţară, este uscată. Căldura, . . .

  Incendiul a izbucnit imediat după ciocnirea autotrenului, încărcat cu cereale,  cu o autoutilitară,pe DN7. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise . . .

Intervenție deosebită în sala de operații a Secției Clinice Chirurgie și Ortopedie Pediatrică! Medicii au intervenit chirurgical pentru a extirpa o tumoră, . . .

Cel mai important eveniment sportiv al planetei Jocurile Olimpice de vară vor începe peste câteva zile și va fi găzduit de capitala . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Conferinţa de presă, organizată , astăzi de IPJ Arad, a fost, poate nu întâmplător, despre cazul fostului purtător de cuvânt, Lorena Radu, . . .

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad va desfășura astăzi, 28 martie 2024, un amplu exercițiu la un operator . . .

Containerele de gunoi par să fie preferatele hoţilor. Din cele 16 tomberoane de dimensiuni mari, amplasate, de la începutul anului, în parcările . . .