Arad, Romania
24°
Mostly Cloudy

Vilă interbelică, scoasă la vânzare cu peste 400.000 euro

 Vila, construită pe un teren de 1745m2, a fost reabilitată, recompartimentată şi izolată. Are 5 camere si 3 băi si cu un subsol amenajat pentru cramă. Casa are o terasă din lemn iar grădina este prevăzută cu un iaz, ce completează atmosfera de linişte şi relaxare. Vila se află intr-o zonă liniştită a cartierului Gai, aproape de ştrand.  Poarta auto este acţionată cu telecomandă iar gardul proprietăţii are 2m înălţime, ceea ce conferă  intimitate si siguranţă. Preţul de vânzare este de 435.000 euro.

Material realizat cu sprijinul Agenţiei imobiliare ACASĂ

 

Distribuie acest articol

Articole ASEMĂNĂTOARE

0 Opinii
Inline Feedbacks
View all comments

Anunturi PUBLICE

RECLAMA TA AICI!

“Suntem interesați să promovăm afacerea ta pe site-ul nostru. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii și să discutăm despre posibilitățile de colaborare.”

Ultimile EVENIMENTE

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit . . .

Pompierii au fost alertaţi, în jurul orei 5, în această dimineaţă. Au intervenit cu mai multe autospeciale, inclusiv cu una pentru intervenţie . . .

  Din cauza caniculei, rezerva de apă este insuficientă. La Bocsig, cisterna primăriei a fost pozată de un angajat al societăţii locale . . .

Cei 80 de copii, cu vârste cuprinse intre 3 şi 18 ani au fost o săptamână la mare. Era pentru toţi prima . . .

Articole POPULARE

UPDATE Incidentul, în care a fost implicat judecătorul, a avut loc marti după –masă, pe o stradă din Bujac. Masina condusă de . . .

Iată care este programul stabilit de Liga Profesionistă de Fotbal în colaborare cu deținătorii drepturilor TV pentru prima etapă a Superligii: Meciurile . . .

Meteorologii au emis un cod portocaliu de caniculă pentru județul Arad, valabil miercuri, 10 iulie 2024. Se așteaptă temperaturi maxime cuprinse între . . .

LPF a decis astăzi să facă unele modificări în programul disputării partidelor din cadrul etapei a doua a primei ligi fotbalistice interne. . . .